Et nyt køkken behøver slet ikke være en uoverskuelig investering, der både tidmæssigt og ikke mindst økonomisk kan gøre drømmen om det nye og moderne køkken til en drøm, der kun forbliver en drøm.

Hvad med et nyt køkken på kun 1 dag?

Det er slet ikke umuligt. Vi gør det faktisk tit. Kabinetterne bliver siddende, men låger og skuffer udskiftes til nye og moderne løsninger med design og teknologiske løsninger, der normalt kun ses i køkkener til priser, der næsten kræver den store lotterigevinst. Vores løsning er meget billigere!

Og så er det den mest bæredygtige og miljøvenlige løsning på markedet!

Hvis du har for mange underskabe og ønsker flere skuffer, kan vi også klare det.

Lågerne

Lågerne bliver fremstillet på vores fabrik i Skodborg i Sydjylland. Hele produktionen er fuldautomatisk, hvor en robot sørger for, at alt bliver lavet perfekt.

Lågerne er ikke malet, men bliver fremstillet med en folie, der med robotteknologi bliver limet på selve lågen, der er fremstillet i MDF. Lågerne bliver meget stærke og solide, og holdbarheden er helt i top. Denne fremstillingsmetode er den mest miljøvenlige, der findes i dag.

Hængsler

Når lågerne fra Scandoor har den højeste kvalitet, skal vi naturligvis også have det bedste af det bedste, når vi snakker om hængsler.

BLUM er garanti for meget høj kvalitet. Vi bruger deres absolut bedste system inden for soft-luk, hvor låger og skuffer stille og roligt lukker i.

Greb

Der er mange forskellige muligheder for greb og håndtag til låger og skuffer. Vi har et fint sortiment på lager, men vi kan skaffe stort set alt. Du kan eventuelt se dette katalog fra vores svenske leverandør.